Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil

  • Un opritor solid și stabil din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil
94,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritor de ușă BIG BOY, din oțel inoxidabil, WENKO . Proiectul face ca ușile să se trântească? Avem un ajutor mic și inteligent pentru tine! Vedizualizati oferta de opritori de ușă disponibile în magazinul nostru și vedeți cât de utile sunt acestea. O gamă largă de produse vă va permite să găsiți un model potrivit stilului camerei și gustului dvs.!

Opritor de ușa BIG BOY este un proiect al producătorului german WENKO. Este caracterizat de design interesant, elegant și practic . Este realizat în întregime din oțel inoxidabil lucios. Cântărește 1,5 kilograme, datorită căreia blochează efectiv rama ferestrei sau ușa de a trânti. Mânerul înalt plasat la o înălțime de 60 cm înseamnă că opritorul poate fi mutat în orice loc fără a se apleca . Deci, el va avea grijă de coloana noastră vertebrală, deoarece cu ajutorul lui vom evita nevoia să ne aplecăm.

Baza are o suprafață antiderapantă. În partea superioară există 2 inele rotunde din silicon care previn efectiv deteriorarea ușii și podelei . Produsul va fi perfect pentru toate ușile care există între camere, precum și pentru balcon sau patio, precum și pentru ușa din față sau garaj. Este potrivit pentru toate pardoselile. Nu este necesară înșurubarea! Se va dovedi cu siguranță util și, în același timp, va fi un plus elegant la interior !

Caracteristici ale produsului:

  • Opritor de ușă BIG BOY ,
  • din oțel inoxidabil lucios,
  • echipat cu o bază antiderapantă și inele de cauciuc
  • înălțimea totală: 68 cm, Ø: 11 cm,
  • lungimea mânerului: 60 cm
  • manoperă solidă,
  • greutatea de 1,5 kg este eficientă pentru blocarea ușii sau ferestrei
  • provine de la producătorul german WENKO.
Producător
Cod produs
48785
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Diametru (cm)
11
compoziţie
otel inoxidabil
Inaltime (cm)
68
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Opritoare de ușă - o adiere de prospețime
Opritoare de ușă sunt esențiale pentru a proteja pereții de deteriorare. Opritoare de ușă sunt esențiale pentru a proteja pereții de deteriorare. De asemenea, pot susține eficiența energetică a casei tale. Verificați cât de frumoase și funcționale pot fi opritoarele de ușă.
 
Citește mai mult
pixel