Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei

  • Perfect pentru utilizare la grătar, dar și în atelier și grădină
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
Mănuși rezistente la căldură, 2in1, femei
79,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mănuși rezistente la căldură, 2 în 1, pentru femei de la marca germană WENKO oferă protecție eficientă împotriva arsurilor și tăieturilor de pe pielea mâinilor. Datorită principalului său avantaj, care este rezistența la căldură, acest set va găsi o utilizare versatilă în gospodăria ta.

Mănușa este un atribut important al multor activități. Se folosește în atelier sau grădină, precum și pentru grătar, coacere sau gătit. Setul de mănuși pe care îl propunem minimizează riscul de rănire atunci când lucrați cu cuțite ascuțite, când frecați și tăiați sau când lucrați cu sticlă și lemn. Datorită protecției termice ridicate de până la 250 ° C, setul de mănuși de protecție va fi utilizat în timpul sarcinilor legate de grătar și cuptor. Este recomandat pentru transportul de oale și tigăi fierbinți sau pentru utilizare în șeminee etc.

În timp ce mănușile de siguranță convenționale sunt foarte rigide și dificil de prins și transport, aceste mănuși rămân funcționale datorită potrivirii foarte flexibile. Ambele mănuși sunt cu două straturi și au ochiuri antiderapante pentru o prindere sigură. Material exterior: 100% HPPE, poliester; interior: 100% bumbac; strat antiderapant: silicon. Mănușile pot fi, de asemenea, spălate la 30 ° C. Sunt în siguranță în contact cu alimentele.

Caracteristici ale produsului:

  • un set de mănuși de protecție pentru femei,
  • se caracterizează prin rezistență ridicată la căldură,
  • minimizați riscul de rănire,
  • sunt foarte flexibili, ceea ce duce la o potrivire bună
  • au o plasă antiderapantă care garantează o prindere sigură
  • produs de marcă al companiei germane WENKO.
Producător
Cod produs
48839
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
16
Latime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel