Forma de tort, 24 x 24 cm, metal

  • Matriță perfect concepută pentru coacere.
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
Forma de tort, 24 x 24 cm, metal
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Forma de copt, metal . Pentru iubitorii de gătit, coacere și pregătire a diverselor delicatese. Magazinul nostru are o gamă largă de accesorii necesare în fiecare bucătărie - verificați oferta completă și alegeți ceea ce aveți nevoie!

Forma de copt este un produs de înaltă calitate din marca 5five Simple Smart. Forma este ideala pentru preparate precum tarta. Este un articol foarte universal - oferă multe posibilități de coacere atât a deserturilor sărate, cât și a celor dulci. Forma este realizată din metal de înaltă calitate, rezistent la îndoire și rugină. Grosimea adecvată permite, de asemenea, să se răcească relativ rapid, prevenind arsurile.

Culoarea și modelul conferă produsului un aspect interesant, decorativ. Pereții laterali ondulați conferă produselor de copt un aspect interesant și, de asemenea, ușurează tăierea și îndepărtarea lor din tava de copt. Forma de copt este, de asemenea, o idee de cadou interesantă și practică - cu siguranță va fi un cadou pentru un fan de gătit și copt pentru orice ocazie - de sărbători, ziua bunicii, ziua onomastică sau ziua de naștere.

Caracteristicile produsului:

  • forma de copt,
  • este din metal de calitate superioara,
  • tava este rezistent la îndoire și rugină,
  • forma are o culoare la modă,
  • este decorată cu un model interesant,
  • este un produs al companiei reputate 5five Simple Smart.

Cod produs
48979
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
nu include BPA
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel