Perna decorativa DOLCE, Ø 40 cm, roz

  • Pernă rotundă pentru interioare elegante
Perna decorativa DOLCE, Ø 40 cm, roz
Perna decorativa DOLCE, Ø 40 cm, roz
Perna decorativa DOLCE, Ø 40 cm, roz
Perna decorativa DOLCE, Ø 40 cm, roz
94,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 16% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă decorativă . Uneori, un mic plus este suficient pentru a însufleți aspectul unui dormitor sau al camerei de zi. Perna decorativa marca franceza Atmosphera se va armoniza perfect cu un interior decorat intr-un stil elegant. Câteva perne colorate așezate pe un fotoliu sau canapea se vor încălzi eficient și vor face aspectul unei camere selectate mai atractiv.

Dacă sunteți în căutarea unui produs care să se potrivească în living, dormitor sau camera tineretului, această pernă va fi perfectă pentru dvs.! Cu ajutorul acesteia, vei putea schimba fața camerei tale preferate rapid și fără efort, oferindu-ți în același timp puțin confort. Va fi perfecta pentru fiecare anotimp. Perna este foarte clasică și elegantă .

Este realizată din poliester solid , care este mai durabil decât alte țesături, cum ar fi bumbacul. Acest lucru asigură o durabilitate excepțională, datorită căreia își va păstra forma și aspectul impecabil mult timp. De asemenea, este foarte plăcuta la atingere. Important este că această pernă, pe lângă funcția sa decorativă, poate fi utilă și în timpul unui pui de somn de după-amiază, oferind un sprijin confortabil pentru cap sau spatele obosit.

Caracteristici ale produsului:

  • Pernă decorativă,
  • finisaj elegant, clasic
  • din poliester,
  • accesoriu practic și universal,
  • într-un stil elegant,
  • oferă un sprijin confortabil pentru cap sau spate,
  • plăcuta la atingere,
  • produs al mărcii franceze Atmosphera.
Producător
Cod produs
49105
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
40
formă
rundă
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
40 x 40
Fabric
100% poliester
Material de umplutură
100% polyester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel