Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil

  • Coș de gunoi practic și elegant
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
Coș de gunoi 40L, oțel inoxidabil
819,99 RON
479,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de gunoi metalic 40L . Articolele de casă nu ar trebui doar să arate bine, ci și să fie funcționale. Unul dintre accesoriile de neînlocuit din orice apartament este cu siguranță un coș de gunoi. Datorită unui coș selectat corespunzător, puteți menține cu ușurință ordinea! Cunoașteți imediat sortimentele disponibile pe site-ul nostru web.

Coșul de gunoi 5five Simple Smart din oferta magazinului nostru este un produs de înaltă clasă care își va îndeplini cu succes sarcina. O capacitate foarte mare - până la 40 de litri vă va permite să depozitați o cantitate mare de deșeuri în interior, fără a fi nevoie de golire frecventă. Are dimensiunile de 34 cm x 24 cm x 65 cm (lungime x latime x inaltime), care se pot incadra in orice dulap de bucatarie. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru bucătăria unui iubitor de gătit.

Articolul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acest material este rezistent la murdărie, pe care îl puteți îndepărta cu ușurință cu o cârpă umedă. Culoarea argintie se va potrivi perfect cu interioarele decorate în stil scandinav. Coșul de gunoi automat de 40 L este închis blochează răspândirea mirosurilor neplăcute. Este ușor de ridicat și este igienic datorită senzorului de deschidere și închidere încorporat. Coșul are și butoane tactile pentru deschidere, ceea ce face posibilă utilizarea lui în modul manual și automat.

Caracteristicile produsului:

  • coș de gunoi automat,
  • capacitate de până la 40 de litri,
  • dimensiuni 34 cm x 24 cm x 65 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • coș din oțel inoxidabil de înaltă calitate,
  • culoare argintie,
  • se deschide automat datorită senzorului încorporat,
  • stil industrial,
  • un produs al mărcii recunoscute 5five Simple Smart.
Cod produs
49127
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
detector de miscare
Sursa de putere
baterii
compoziţie
otel inoxidabil
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
65
Baterii
neincluse
Battery Type
4 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel