Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb

  • Gadget util pentru biroul tău
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
Sertar cu raft 31 x 31 x 16 cm, alb
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sertar cu polita, 31 x 31 x 16 cm . Vedeți cât de ușor este să vă organizați spațiul cu un organizator de la 5five Simple Smart. Acest organizator funcțional va găzdui toate accesoriile și le vei avea întotdeauna la îndemână. Perfect pentru depozitarea unei game largi de articole , cum ar fi bijuterii, accesorii de cusut, medicamente sau rechizite de birou mici. Designul modern va face ca organizatorul să arate grozav pe un birou și un dulap.

5five Simple Smart s-a ocupat de cele mai mici detalii și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă puteți depozita lucrurile într-un mod adecvat. Produsul prezentat este confectionat din MDF din lemn de stejar sonoma astfel incat sa va bucurati de el o perioada indelungata. Organizatorul nu numai că vă va organiza perfect accesoriile, dar va încânta și privirea tuturor celor care apreciază accesoriile elegante și moderne. Poate fi combinat în diverse configurații.

Un sertar cu polita care vă vor facilita accesul și depozitarea obiectelor de zi cu zi. Organizatorul măsoară 31 x 31 x 16 cm, așa că nu va ocupa foarte mult spațiul funcțional al biroului sau al dulapului tău. Produsul este perfect ca un cadou pentru persoanele cărora le plac accesoriile practice. Există posibilitatea de a combina organizatorii pentru a crea un întreg vizual atractiv și practic.

Caracteristicile produsului:

  • organizator practic pentru birou și alte accesorii,
  • setul include un sertar cu polita,
  • constă intr-un sertar cu polita,
  • din lemn MDF,
  • excelent pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi pixuri, articole de papetărie, bijuterii, produse cosmetice,
  • un produs de la compania franceză 5five Simple Smart.
Raft Kit < /a>
Cod produs
49194
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel