Cos pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarba de mare

  • Organizatorul practic va ajuta la aducerea ordinii în cameră
Cos pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarba de mare
Cos pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarba de mare
Cos pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarba de mare
Cos pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarba de mare
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș pentru cosmetice, 31 x 31 cm, iarbă de mare, culoare naturală . Pentru a te bucura de ordine și armonie - organizează spațiul din apartamentul tău. Verifica oferta larga disponibila in magazinul nostru pentru a alege organizatoarele perfect potrivite nevoilor tale. Cu siguranță vei alege coșurile, cutiile sau recipientele potrivite care vor găzdui toate produsele cosmetice, prosoapele și diversele accesorii din baie sau altă cameră.

Coșul de cosmetice este un produs practic. Marca 5five Simple Smart, care este specializată în design-uri moderne și funcționale de mobilier și decorațiuni interioare. Coșul de produse cosmetice este o modalitate excelentă de a aduce ordine și ordine în spațiul de utilitate. Acest lucru face ca toate articolele să fie ușor de găsit. În plus, acest mod de organizare facilitează curățarea - doar ridicați o cutie în loc de numeroase pachete de produse cosmetice și accesorii.

Coșul de cosmetice este realizat din iarbă de mare naturală. Prin urmare, este rezistent la deteriorare și, în același timp, ușor și ecologic . Dimensiunile produsului: 31 x 31 x 31 cm permit adaptarea individuala la nevoile si posibilitatile mobilierului - daca este mai mult spatiu, puteti folosi mai multe organizatoare pentru a organiza corect obiectele depozitate. Culorile strălucitoare și naturale se vor potrivi tuturor interioarelor și aranjamentelor, în special într-un stil modern, scandinav sau rustic.

Caracteristicile produsului:

  • coș pentru cosmetice,
  • ușurează păstrarea în ordine a spațiului casei,
  • realizat din iarbă de mare naturală,
  • ușor, natural ,
  • dimensiunile produsului: 31 x 31 x 31 cm,
  • suprafața este ușor de curățat,
  • un produs al mărcii dovedite 5five Simple Smart. < /li>

Cod produs
49195
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iarbă de mare
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel