Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru

  • O lampă la modă și practică pentru muncă și studiu
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
Lampa de birou CELIA, 38 cm, negru
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampă de birou CELIA, 38 cm . Iluminează interioarele din apartamentul tău cu o strălucire caldă și plăcută. Răsfoiți oferta magazinului nostru și alegeți lămpile de care aveți nevoie - lămpi de birou, noptiere, suspendate sau de podea... În gama variată disponibilă pe site-ul nostru, cu siguranță veți găsi modelul potrivit pentru dvs.

Lampa de birou Celia este un design interesant al brandului francez Atmosphera Créateur d'intérieur. Lampa are o structură care vă permite să-și reglați poziția pentru un confort de iluminat mai bun al spațiului de lucru. Cablul cu o lungime de 150 cm este practic și ideal pentru condițiile de zi cu zi. Abajurul larg afișează becul într-un mod modern. Drept urmare, lampa oferă o lumină mai difuză, luminând o zonă mai mare. Forma aduce în minte stilul anilor 60 și 70, oferindu-i o atmosferă retro.

Lampa este perfectă pentru camera unui adolescent sau a copiilor, dormitor sau birou de acasă - este o iluminare perfectă pentru lectură. Lampa de birou Celia este realizată din metal rezistent. Datorită acestui fapt, este solida, rezistenta la deteriorare și ușor de curățat. În interesul mediului și al facturilor de energie electrică, se recomandă utilizarea becurilor LED, care nu numai că economisesc energie, ci și mai ecologice.

Caracteristicile produsului:

  • Lampă de birou Celia,
  • într-un stil modern, dar cu o notă retro,
  • are o structură care vă permite să-i reglați aranjamentul, pentru un confort mai bun de iluminat al spațiului de lucru,
  • dimensiuni abajur: 19x15 cm,
  • cablul are 150 cm lungime
  • construcție solidă din metal
  • produs al renumitului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
49220
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
metal
Diametru (cm)
21
Tip soclu
E14
Putere (W)
max. 25 W
Lungime cablu
150cm
Inaltime (cm)
38
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel