Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER

  • Magneți pentru fixarea notițelor
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
Magneți STONE, polirășină, 6 bucăți, ZELLER
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Magneți pentru note STONE, polirășină, 6 bucăți de la marca ZELLER se vor dovedi a fi o soluție excelentă pentru fixarea notițelor pe o tabla magnetica sau frigider. Într-un stil de viață în ritm rapid, uităm adesea de sarcinile importante care trebuie îndeplinite, despre vizita la dentist sau întâlnirea cu prietenii. În plus, ne exersăm memoria din ce în ce mai rar, așa că trebuie să ne ajutăm cu notite, pe telefon sau pe tabla magnetică.

O modalitate practică este apoi să lipiți bucăți de hârtie cu informații relevante și să le lipiți de frigider cu magnet . Datorită faptului că frigiderul este un loc în care ne uităm de multe ori, informațiile importante scrise pe biletele atașate cu un magnet de carcasa acestuia vor fi reținute mai repede. Chiar dacă aruncați o privire accidentală la tablă și citiți notele de mai multe ori va îmbunătăți, fără îndoială, memorarea informațiilor importante.

Puteți cumpăra magneți de la noi într-o formă prietenoasă din punct de vedere vizual. Acestea arată ca niște pietricele gri. Sunt un fel de decor și un punct atrăgător pentru notele plasate sub el. Notele postate pe tabla magnetică în acest fel sunt, de asemenea, o modalitate bună de a consolida cunoștințele în timpul sesiunii de studiu sau pentru copilul dumneavoastră.

Caracteristici ale produsului

  • magneți pentru note sub formă de pietricele decorative,
  • conceputi pentru a fi folositi pe un frigider sau pe o tabla magnetică.
  • utili pentru amintirea informațiilor și evenimentelor importante
  • sunt, de asemenea, grozavi pentru a-ți învăța copiii
  • 6 magneți gri incluși,
  • produs de marcă de la ZELLER.
Producător
Cod produs
49282
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
polyresin
Diametru (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel