Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm

  • Ceasul este un accesoriu funcțional și stilat care nu poate lipsi din casa ta
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm
629,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 67% (420,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas de perete loft cu mecanism vizibil, Ø 57 cm . Atunci când alegeți accesorii pentru interiorul de vis, în afară de alegerea unui produs cu un design interesant, merită să fiți atenți la funcționalitatea acestuia. Un ceas este cu siguranță un gadget care poate combina ambele caracteristici. Vedeți singuri că, cu ajutorul lui, puteți completa cu ușurință aspectul dormitorului dvs. cu un accent unic!

Un ceas de perete la mansardă al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur este un produs cu un aspect interesant, unic . Ceasul are un mecanism vizibil, a cărui funcționare poate fi observată prin cadranul ajurat. Bifarea uniformă a mecanismului din interior funcționează liniștitor și relaxant. Ceasul de perete de la mansardă are forma clasică a unui cerc.

Dimensiuni mari: 57 cm (diametru) pot face din acest produs elementul principal al decorarii unui living, camera tineretului, dormitor sau birou. Se va potrivi ideal cu interioare industriale, steampunk sau retro. Îl ​​poți agăța pe peretele principal al sufrageriei, pe hol, în bucătărie sau deasupra patului. Ceasul este fabricat din metal, ceea ce îi garantează durabilitatea și fiabilitatea. Rama neagră se armonizează perfect cu inserțiile de culoare alamă. Cifrele sunt clare și mari, ceea ce facilitează citirea orei chiar și de la distanță.

Caracteristici ale produsului:

  • ceas de perete la mansardă,
  • are un mecanism vizibil,
  • produsul este din metal,
  • un ceas maro cu accesorii din alamă,
  • dimensiuni: 57 cm (diametru),
  • cifre romane clare,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur d'intérieur.
  • < /ul>

Producător
Cod produs
49414
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Sursa de putere
baterii
Diametru (cm)
57
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel