Organizator cosmetic cu maner, 15 x 15 cm

  • Recipient practic pentru depozitarea cosmeticelor și ustensilelor
Organizator cosmetic cu maner, 15 x 15 cm
Organizator cosmetic cu maner, 15 x 15 cm
Organizator cosmetic cu maner, 15 x 15 cm
Organizator cosmetic cu maner, 15 x 15 cm
69,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator cosmetic cu mâner, 31 x 31 cm, culoare neagră . Uneori, chiar și cele mai mici accesorii, aparent nesemnificative, pot schimba în mod eficient fața interiorului. Sunt perfecte mai ales în încăperile mici în care nu ne permitem să facem schimbări mari. Atunci când alegeți gadgeturi pentru o baie mică, merită să luați în considerare nu numai aspectul, ci și funcționalitatea lor. Unul dintre astfel de produse este, fără îndoială, recipientul pentru cosmetice, care, în afară de pahare pentru periuță de dinți și dozatoare de săpun, sunt unul dintre accesoriile cel mai frecvent alese. Organizatorii vă vor permite să vă aduceți ordinea dorită printre produsele cosmetice, iar cele selectate corespunzător vor deveni o atracție în sine.

Un recipient pentru cosmetice cu mâner de la renumitul 5five Simple Smart marca va răspunde nevoilor persoanelor care caută accesorii funcționale și în același timp foarte stilate . Produsul ocupă foarte puțin spațiu. Este fabricat din poliester durabil, rezistent la deteriorare.Organizatorul este echipat cu un maner suplimentar din material, situat pe lateral, astfel incat sa poata fi mutat sau tras in mod convenabil. Culoarea frumoasă, neagră a recipientului pentru cosmetice se va armoniza perfect cu stilul modern, minimalist al finisajelor interioare.

Caracteristicile produsului:

  • recipient pentru cosmetice cu maner,
  • realizat din poliester durabil, rezistent la uzură,
  • un recipient într-o culoare frumoasă, neagră,
  • se potrivește interioarelor într-un stil modern, minimalist,
  • un produs al marca renumită 5five Simple Smart.

Cod produs
49448
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel