Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm

  • Perfect pentru stropirea plantelor de interior
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
Pulverizator de sticla vintage, Ø 8 x 16 cm
44,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pulverizator de sticlă vintage, Ø 8 x 16 cm, culoare transparentă de la marca franceză 5five Simple Smart este un produs excelent pentru toți iubitorii de plante. Plantele au nevoie de o cantitate adecvată de apă pentru a crește, pe care o preiau nu numai din rădăcină, ci și din frunze. Prin urmare, pentru a vă putea bucura de flori frumoase, impunătoare, trebuie să vă asigurați o hidratare adecvată a acestora. Pentru a face acest lucru, nu trebuie doar să udați plantele, ci și să le pulverizați frunzele. Pulverizatorul de la 5five Simple Smart va fi perfect pentru asta.

Pulverizatorul este echipat cu un mâner care face ușor și distractiv de lucrat. Un recipient mare de apă vă va îmbunătăți munca pe terasă și verandă, fără a fi nevoie să alergați constant pentru a umple recipientul. Forma ergonomică garantează precizie în îngrijirea plantelor.

Designul retro frumos vă va fermeca prin aspectul său unic. Pulverizatorul va fi, de asemenea, excelent ca dozator de parfum pentru interior. Pentru un parfum minunat acasă, puteți amesteca câteva picături din uleiul esențial preferat cu apă și pulverizați in camera. Aceasta este o modalitate ușoară de a reîmprospăta aerul din apartament.


Caracteristicile produsului:

  • pulverizator de sticlă vintage,
  • perfect pentru plantele din grădină, terasă sau verandă,
  • vă va ajuta să aveți grijă de plantele iubite
  • formă ergonomică pentru lucru precis,
  • design vintage frumos
  • poate fi folosit pentru pulverizarea parfumurilor pentru interioare,
  • un produs al mărcii excelente 5five Simple Smart.
Producător
Cod produs
49471
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
compoziţie
szkło
,
polipropylen
Diametru (cm)
8
Inaltime (cm)
16
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel