Masute de cafea cu functie de depozitare 2 in 1, 3 bucati incluse

  • Un set practic de mese usor de depozitat
Masute de cafea cu functie de depozitare 2 in 1, 3 bucati incluse
419,99 RON
299,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (120,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Măsuțe de cafea cu funcție de depozitare 2 în 1, 3 bucăți incluse . Masuta de cafea este una dintre cele mai importante piese de mobilier din living. Aparent, alegerea unei mese pentru living este o chestiune simplă, dar dimensiunea și stilul acesteia determină confortul utilizării și petrecerea timpului în zona de zi, adică cea mai des folosită. De aceea, magazinul nostru oferă o selecție largă de mese, astfel încât fiecare să găsească modelul perfect pentru sine. Verificați-l și vedeți singur!

Măsuțele de cafea cu funcție de depozitare 2 în 1 este unul dintre cele mai mari hituri de design interior din ultimele sezoane. Trei mese creează un set frumos și elegant. O astfel de alegere garantează un mare confort de utilizare și este foarte practică - trei blaturi de masă oferă o suprafață utilă mai mare, iar atunci când nu este necesară - o masă mai mică poate fi introdusă cu ușurință într-una mai mare. Este o alegere excelentă pentru spații mici. Mesele au urmatoarele dimensiuni: mare - diametru 41 cm, inaltime 40 cm, mediu - diametru 38 cm, inaltime 36 cm. Mesele sunt realizate dintr-o baza metalica si blat din MDF.

Forma bazei garantează stabilitatea mobilierului - puteți servi băuturi calde și reci pe ele fără teama de vărsări și arsuri. Consultați gama completă de măsuțe de cafea disponibile în magazinul nostru și alegeți designul perfect pentru casa dvs.

Caracteristici ale produsului:

  • Măsuțe de cafea cu funcție de depozitare 2 în 1,
  • sunt realizate dintr-o bază metalică și blaturi din MDF,
  • durabile și stabile, dar ușoare de utilizat,
  • dimensiuni: mare - diametru 41 cm, înălțime 40 cm, mediu - diametru 38 cm, înălțime 36 cm,
  • într-un stil modern, scandinav,
  • < li> design populară companie olandeză Home Styling Collection.

Cod produs
49503
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Diametru (cm)
41
Inaltime (cm)
41
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel