Un suport de flori patrat modern, de 70 cm, pentru living

  • Un suport elegant pentru plante în ghiveci
Un suport de flori patrat modern, de 70 cm, pentru living
Un suport de flori patrat modern, de 70 cm, pentru living
Un suport de flori patrat modern, de 70 cm, pentru living
Un suport de flori patrat modern, de 70 cm, pentru living
289,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (110,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport de flori pătrat modern de 70 cm pentru living, culoare neagră . Florile sunt un accesoriu fără de care este greu să-ți imaginezi o casă împodobită fermecător. La fel de important ca și alegerea plantei preferate, este cum să o prezinți. Nimic nu va funcționa mai bine în acest rol decât un suport de flori selectat corespunzător. Acest obiect discret se poate dovedi a fi un decor unic care va diversifica interiorul casei tale. Explorează sortimentul bogat al magazinului nostru online și găsește un suport de flori în care plantele tale vor arăta încântător!

Suportul de flori modern, pătrat al brandului olandez Home Styling Collection este un produs care va fi îndrăgit în special de cei care preferă un stil glamour. Suportul de flori este realizat din metal negru de înaltă calitate și, datorită carcasei încăpătoare, va găzdui și ghivece mai mari. Plantele din ghivece, vor arăta foarte bine în suport. Suportul este, de asemenea, realizat din metal negru. Dimensiuni : 21 cm x 21 cm x 70 cm (lungime x latime x inaltime). Datorită acestui lucru, suportul de flori va prezenta perfect plantele înalte și joase, precum și cele cu frunze lungi.

Un suport de flori modern, pătrat este, de asemenea, un cadou perfect pentru diverse ocazii, cum ar fi zilele de naștere, zilele onomastice sau prima vizită la un apartament nou . Alege unul dintre suporturile de flori pe care le oferim și încântă-ti persoana iubită!

Caracteristici ale produsului:

  • suport modern pătrat
  • suportul este realizat din metal negru de înaltă calitate,
  • carcasa are aceeași culoare ca suportul
  • dimensiuni : 21 cm x 21 cm x 70 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • se încadrează perfect în stilul modernist,
  • este potrivit pentru prezentarea plantelor cu frunze lungi, < / li>
  • o idee de cadou perfectă,
  • un produs al brandului olandez Home Styling Collection.

Cod produs
49541
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
70
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel