Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm

Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea SILK SHANA, 140 x 240 cm. Pentru a asigura confortul somnului și intimitatea maximă în apartament - utilizați perdele de înaltă calitate. Acesta este cel mai simplu mod de a stinge razele intruzive ale soarelui sau ale lunii și, astfel, de a îmbunătăți calitatea somnului. Acest lucru este cel mai important pentru persoanele care au probleme cu somnul. Perdelele rezistente la lumină vor funcționa nu numai în dormitor, ci și în camera copiilor sau în camera de zi.

Perdeaua Silk Shana are 140 cm lățime și 240 cm lungime. Datorită acestui fapt, este potrivita pentru majoritatea apartamentelor cu o înălțime standard. Perdeaua este realizată din poliester de înaltă calitate, cu o țesătură densă. Datorită acestui fapt, perdeaua se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și, în plus, poate fi spălată într-o mașină de spălat automată, se potrivește frumos și este ușor de călcat.

Culoarea este foarte elegantă, așa că se va potrivi cu majoritatea interioarelor, adăugându-le stil. Inele comode și practice garantează instalarea eficientă și rapidă a perdelei pe o galerie. Proiectul aparține brandului francez Today, care este specializat în producția de mobilier și decorațiuni pentru casă în conformitate cu tendințele actuale. In magazinul nostru vei gasi o gama variata de perdele in diverse culori. Alege cel mai bun model pentru tine!

Caracteristicile produsului:

  • Perdea Silk Shana,
  • dimensiunile produsului: latime 140 cm si lungime 240 cm,
  • fibre de poliester de înaltă calitate,
  • perdeaua blochează eficient fluxul de raze în exterior,
  • într-o culoare elegantă,
  • designul renumitului brand francez Today.
Cod produs
49983
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
przelotki
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
240
numărul de piese din set
1
Tip de perdea
întunecare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel