Rama cu 4 poze, 35 x 35 cm, plastic

  • Rama grozava pentru a crea compoziții
Rama cu 4 poze, 35 x 35 cm, plastic
Rama cu 4 poze, 35 x 35 cm, plastic
Rama cu 4 poze, 35 x 35 cm, plastic
Rama cu 4 poze, 35 x 35 cm, plastic
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cadru pentru 4 fotografii, 35 x 35 cm, plastic. Dacă vrei să fie cele mai fericite momente ale tale surprinse au fost în fotografii și ar putea oricând să vă însoțească, plasați-le într-un loc vizibil din casa dvs. O multirama decorată și elegantă vă va permite cu siguranță să faceți exact asta. Ramele foto, care creează compoziții originale , sunt întotdeauna un accesoriu decorativ practic, inventiv și de bun gust.

Rama decorativă cu spațiu pentru 4 fotografii a fost concepută de designeri francezi. Impresionează prin simplitatea stilistică . Este, de asemenea, foarte universală, lipsită de decorațiuni inutile, datorită cărora se va imbina cu succes cu diverse spații fără a le distruge omogenitatea estetică. Rama este realizată din plastic, ceea ce o face deosebita .

Rama neagră cu fundalul alb este destinat prezentarii a 4 fotografii realizate in setari verticale si orizontale. Rama foto este concepută pentru a fi agatata pe perete. A fost realizată cu grija mare , folosind materiale rezistente și durabile.

Caracteristicile produsului:

  • cadru decorativ pentru 4 fotografii,
  • stil multirama neutru și universal
  • cadru de plastic încăpător - se potrivește până la 4 fotografii,
  • conceput pentru fotografii de 10 x 15 cm,
  • rama foto de marcă de la celebra companie Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
50494
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
3
Inaltime (cm)
35
Numărul de sloturi foto
4
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel