Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO

  • O ceașcă pentru periuță de dinți din ceramică într-o culoare delicată aurie
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
Cupa aurie pentru periuțe de dinți NURIA, WENKO
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cupa periuței de dinți NURIA, aurie, WENKO . Cupa pentru periute este teoretic un accesoriu de care ne putem lipsi. Cu toate acestea, există cel puțin câteva motive rezonabile pentru a avea unul. În primul rând, igiena.

O periuță de dinți este un obiect necesar. Nu îi putem permite să stea aleatoriu, pentru că nu peste tot este perfect curat, chiar dacă ne pasă foarte mult. Din acest motiv, cel mai bine este s-o așezați vertical într-o ceașcă. Al doilea motiv este simplu. Cui dintre noi îi place să piardă timpul căutând lucruri de bază? Ceașca ne dă încredere că periuta va fi întotdeauna acolo unde am lăsat-o. Un alt avantaj de a avea un astfel de element în baia ta este pur și simplu să îl tratezi ca pe un decor al interiorului nostru, o anumită varietate. La fel ca prosoapele frumoase sau dozatoarele de săpun.

Paharele pentru periuță de dinți de la popularul brand WENKO este o colecție în care toată lumea poate alege ceva pentru sine. Toate au fost făcute să ne mulțumească ochilor de fiecare dată când vizităm baia. Gama de materiale și modele din care sunt realizate accentuează diversitatea. Aici vă prezentăm o ceașcă ceramică pentru perii într-o culoare delicată aurie.

Te gândești la un accent nou în baia ta de mult timp? Nu-ți pasă de renovări aprofundate, ci ceva care să-i sublinieze atmosfera și, în același timp, practic? Știți deja răspunsul nostru.

Caracteristici ale produsului:

  • suport perie ceramică într-o culoare aurie delicată ,
  • un mic accent decorativ .
  • convenabil și la îndemână ,
  • facilitarea funcționării de zi cu zi ,
  • un produs al mărcii germane WENKO.

Producător
Cod produs
50736
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
10
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel