Kit curatare geam, 95 cm

  • Un set inovator pentru curățarea geamurilor
Kit curatare geam, 95 cm
Kit curatare geam, 95 cm
Kit curatare geam, 95 cm
Kit curatare geam, 95 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Kit de curățare geam, 95 cm , culoarea albastră a excelentului brand Storagesolutions este un gadget perfect pentru fiecare gospodină ocupată. Datorită acestui set inovator, puteți curăța cu ușurință chiar și ferestrele mari de balcon sau terasă. Și datorită bastonului lung de care este atașată spalatorului, puteți curăța cu ușurință chiar și ferestrele aflate in sus, de exemplu illuminatoare.

Cu setul practic Storagesolutions veți afla cât de ușoară poate fi curățarea geamurilor! Vei economisi timp prețios și ferestrele tale vor străluci ca niciodată. Datorită setului cu mâner ergonomic, puteți curăța rapid orice geam. Echipat cu un strat de microfibră super-absorbant, vă va permite să îndepărtați complet chiar și impuritățile greu de îndepărtat de pe suprafața sticlei, cum ar fi excrementele uscate de păsări sau sedimentele de apă. Cu toate acestea, datorită racletei care se potrivește perfect, puteți îndepărta cu precizie apa murdară, datorită căreia geamurile dumneavoastră vor fi impecabil curate.

Vrei să scapi de petele de pe sticlă fără a petrece toată ziua curățând geamurile. Nimic mai ușor decât atât! Echipați-vă cu un set minunat de curățare a geamurilor și vă veți lua rămas bun de la geamurile murdare odată pentru totdeauna.


Caracteristicile produsului:

  • set de curățare a geamurilor cu spălător de geamuri și racletă,
  • setul include un băț lung pentru curățarea ferestrelor mari,
  • ideal pentru curățarea geamurilor terasei sau de pe acoperiș,
  • vă permite să curățați rapid orice fereastră,
  • microfibra îndepărtează cu ușurință chiar și murdăria uscată,
  • nu lasă dungi,
  • un produs al mărcii excelente Storagesolutions.
Producător
Cod produs
51055
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
95
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel