Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml

  • Un agent pentru curățarea suprafețelor de sticlă folosind nanotehnologie
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
Detergent pentru geamuri NANO, 500 ml
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Curățătorul de ferestre NANO, 500 ml al excelentului brand german WENKO este un agent de curățare inovator creat folosind nanotehnologie. Datorită utilizării nanoparticulelor, veți scăpa de murdăria de pe orice suprafață de sticlă într-un mod extrem de ușor și eficient. Aceste particule microscopice magice pătrund adânc în suprafața curățată, datorită căreia vă vor permite să îndepărtați orice murdărie fără a fi nevoie de spălare. Acest lucru vă va oferi un nivel de curățenie de până acum inaccesibil!

Agentul este perfect pentru curățarea ferestrelor murdare, a meselor din sticlă, a mobilierului și a cabinei de duș. Curăță perfect chiar și murdăria încăpățânată și depunerile de apă și săpun. Mai mult, produsul este complet sigur pentru mediu! Nanoparticulele creează un strat de protecție invizibil pe suprafața curățată , care protejează sticla împotriva murdăririi. De asemenea, protejează suprafețele împotriva depunerilor de calcar, astfel încât produsul va fi perfect și pentru curățarea robinetelor de duș sau a plăcilor. Acest agent de curățare inovator vă va menține casa curată mult timp!

Recipientul are o capacitate de 500 ml și este suficient pentru o perioadă foarte lungă de timp, deoarece produsul este extrem de eficient. Utilizarea chiar și a unei cantități mici de preparat oferă un efect excelent de curățare. În plus, sticla conține un pulverizator, datorită căruia puteți răspândi cu ușurință produsul pe obiectul de curățat.


Caracteristicile produsului:

  • pregătire pentru curățarea geamurilor cu nanoparticule,
  • perfect pentru curățarea geamurilor, a robinetelor, a cabinei de duș sau a plăcilor,
  • nu necesită spălare,
  • protejează suprafețele curățate împotriva redepoziției,
  • extrem de eficient,
  • aplicație simplă cu aspersor,
  • un produs al excelentului brand german WENKO.
Producător
Cod produs
51109
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
skład chemiczny
Diametru (cm)
6
Inaltime (cm)
24
Capacite (ml)
500
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel