Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO

  • Covor universal de protecție pentru chiuvetă
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
Covor negru, 31 x 26 cm, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorul negru, 31 x 26 cm de la marca germană WENKO ne va proteja perfect chiuveta împotriva diferitelor zgârieturi. Mai mult, va preveni, de asemenea, vasele de la deteriorari în timp ce le spălați sau le puneți la chiuvetă.

Material sintetic gros datorită greutății sale și ventuzele se lipesc bine de partea inferioară a chiuvetei. Aranjament special decupat < span> în ventuze permite scurgerea rapidă a apei. găuri aranjate dens previn, de asemenea, stropirea cu apă și formarea de pete inestetice pe pereții chiuvetei în timp ce spălați vasele.

Covorul măsoară 31 x 26 cm , care se potrivește majorității chiuvetelor . Negru și forma discretă va face ca matul să se adapteze < / span> pentru multe stiluri de bucătărie, fără a distruge conceptul său. Este, de asemenea, un decor perfect pentru bucătăria ta. Proiectat cu un model delicat de piatră. Covorul este fabricat din plastic care permite tăierea liberă a acestuia. Datorită acestui fapt, îl putem adapta la nevoile noastre.

Caracteristicile produsului:

  • covorașul pentru chiuvetă protejează eficient de zgârieturi,
  • ne protejează vasele de deteriorari,
  • culoarea neagră și motivul pietrei delicate,
  • universal - poate fi tăiat liber,
  • produs de marcă al companiei germane WENKO.
Producător
Cod produs
51303
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
26
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel