Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO

  • Suport de săpun lichid elegant și practic
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
Dispenser săpun lichid ELMO, Verde, WENKO
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Distribuitor de săpun lichid ELMO, verde, WENKO . Colecția la modă de accesorii pentru baie de la renumitul brand german Wenko este clasică și stilată. Transformați-vă baia și toaleta oaspeților într-o oază liniștită și confortabilă. Recipientul va fi o soluție excelentă nu numai pentru baie, ci și pentru bucătărie - sticlele pestrițe de agenți de curățare nu vor mai deranja aranjamentul de la chiuvetă! Oferta magazinului nostru include și alte accesorii pentru baie din aceeași serie: suporturi pentru periuțe de dinți sau săpunuri pentru bar.

Distribuitorul de săpun lichid ELMO este un exemplu de design modern, la modă. Designul într-o formă minimalistă arată clasic și elegant, conferind interiorului un caracter unic. În interesul planetei, acordăm o mare importanță dezvoltării durabile. Prin urmare, produsele oferite sunt caracterizate de o înaltă calitate a materialelor și de manoperă, care garantează durabilitatea acestora, astfel încât să poată servi cât mai mult timp. Dozatorul de săpun lichid este fabricat din ceramică, caracterizat prin rezistență ridicată la deteriorare și durabilitate.

Distribuitorul are o capacitate de 270 ml și este ușor de umplut, datorită gâtului larg. Dimensiunile produsului: 7,5 x 13 x 8,5 cm vor fi perfecte pentru orice spațiu chiar și mic din baie sau toaletă. Dozatorul este potrivit nu numai pentru săpun, ci și pentru alte produse cosmetice sau de igienă: dezinfectant, loțiune hidratantă sau șampon. Pompa distribuie cu ușurință porțiunea perfectă a produsului cosmetic.

Caracteristicile produsului:

  • Distribuitor de săpun lichid ELMO,
  • un produs al renumitului brand german Wenko,
  • capacitate: 270 ml,
  • dimensiuni produs: 7,5 x 13 x 8,5 cm,
  • din ceramică durabilă,
  • recipient pentru săpun lichid, loțiune sau alte tipuri de produse cosmetice și agenți de curățare.

Producător
Cod produs
52238
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
13
Capacite (ml)
270
Latime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel