Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko

Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
Perie WC TUPIAN ceramica, Wenko
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Peria de toaletă Wenko TUPIAN are un design unic și o funcționalitate extraordinară. Daca pana acum peria cu recipientul trebuia ascunsa sau acoperita astfel incat sa nu fie vizibila, este momentul sa o schimbi. Un accesoriu de baie sub forma unei perii de toaletă poate deveni un decor original al băii dumneavoastră, care va atrage privirile atât a membrilor gospodăriei, cât și a oaspeților. Peria de toaletă TUPIAN de la Wenko se caracterizează printr-o formă simplă. Un astfel de design face ca accesoriul să fie perfect pentru interioare decorate într-un stil modern, clasic sau scandinav. De remarcat este un recipient din ceramică, care va fi rezistent la apă și ușor de curățat. Fiabilitatea și utilizarea materialelor adecvate fac ca peria de toaletă să vă servească mulți ani. Diametrul accesoriului este de 10 centimetri, iar înălțimea acestuia este de 43 de centimetri. Modelul TUPIAN se va potrivi în spații mici, așa că va fi perfect pentru băile mici și mari. Caracteristicile produsului: perie de toaleta TUPIAN, produsul poate deveni un decor pentru baie, accesoriul va funcționa în interioare amenajate în stil scandinav, clasic sau modern, recipientul pentru perie este fabricat din ceramică de înaltă calitate, suprafața netedă facilitează curățarea, diametrul accesoriului este de 10 centimetri, iar înălțimea acestuia este de 43 de centimetri, produs al mărcii respectate Wenko.
Producător
Cod produs
52346
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ceramică
Diametru (cm)
10
Inaltime (cm)
43
Diametru periei (cm)
8
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel