Grătar rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromat

  • Pregătiți cu ușurință mai multe carne sau pește în același timp
Grătar rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromat
Grătar rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromat
Grătar rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromat
Grătar rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromat
Bestsellerul nostru
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Grătarul rotund NEKA, Ø 40 cm, oțel cromatse va folosi primăvara și vara, când amenajăm numeroase grătare pentru familie sau prieteni. Un design simplu, dar bine gândit, face ca un astfel de gadget să fie o soluție excelentă pentru oricine apreciază confortul și funcționalitatea. Datorita grilei prezentate, vei prepara cu succes fripturi de carne, peste, legume sau frigarui gustoase si bine facute.

Grătarul NEKA a fost prevăzut cu găuri speciale care facilitează scurgerea grăsimii din alimente în vatră, care alimentează jarul. Găurile sunt suficient de mari încât bucățile preparate din mâncarea noastră să fie prăjite uniform. În plus, utilizarea unui grătar cu o structură perforată permite o circulație adecvată a aerului, datorită căreia temperatura pentru coacerea este menținută corespunzător.

Tava de gratar prezentata este dubla, ceea ce inseamna ca mancarea pe care dorim sa o mancam trebuie asezata intre mijlocul gratarului. Partea superioară după închidere va ține bine produsele noastre, și atunci când mutați grila pe masă. Suprafața mare a tăvii - diametru 40 cmvă permite să pregătiți mai multe porții deodată - tocmai la timp pentru o întâlnire de familie sau o petrecere cu prietenii. În plus, un mâner din lemn confortabil și care nu se încălzește va asigura o prindere sigură și o purtare confortabilă.

Caracteristicile produsului:

  • gratar dublu,
  • destinat pentru cărne, legume, pește,
  • asigură o prăjire uniformă a porțiilor preparate,
  • construcția garantează o circulație adecvată a aerului și topirea grăsimilor,
  • fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate,
  • echipat cu un mâner confortabil din lemn,
  • produs de marcă al producătorului olandez NEKA.
Producător
Cod produs
52892
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel cromat
Diametru (cm)
40
Lungime (cm)
60
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel