Suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal

  • Un suport practic pentru oale și tigăi
Suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal
Suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal
Suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal
Suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal
35,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un suport pentru oală CUISINE, Ø 20 cm, metal al excelentului brand francez 5five Simply Smart a fost conceput pentru a proteja partea superioară de fundul fierbinte al oalelor. Majoritatea blaturilor de bucătărie de acasă nu sunt suficient de rezistente la căldură, așa că lăsați o oală sau tigaie încălzite direct deasupra lor nu este o idee bună. Acest lucru poate duce la apariția de urme sau zgârieturi inestetice pe suprafața blatului sau chiar poate duce la deformarea acestuia. Datorită suportului funcțional 5five Simply Smart, vei evita acest fenomen nedorit!

Suportul este realizat în întregime din metal de înaltă calitate , care protejează perfect blatul mesei de căldură, astfel încât să puteți așeza în siguranță pe el o oală încălzită, o tavă de prăjire sau o tavă de prăjitură fierbinte. Suportul are un diametru de 20 cm, ceea ce o face potrivita atat pentru preparate mici cat si pentru cele mai mari, folosite la pregatirea unei cine mari.

Suportul va deveni un ajutor de neprețuit atunci când gătiți, coaceți sau prăjiți. Și când ai terminat munca, nu ezitați să serviți o masă pe el! Ideal pentru a fi așezat pe masă ca suport pentru o vază fierbinte de supă sau o tigaie cu un vas clocotit.

Caracteristicile produsului:

  • suport metalic pentru oale,
  • protejează blatul bucătăriei împotriva temperaturilor ridicate,
  • previne urmele și deformările inestetice,
  • poate fi folosit pentru a servi mâncăruri fierbinți,
  • perfect atât pentru vase mari, cât și pentru mici,
  • un produs al mărcii excelente 5five Simply Smart .

Cod produs
52909
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
metal
Diametru (cm)
20
Inaltime (cm)
1.7
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel