Decoratiune cu o figură de Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm

  • Decoratiune la modă
Decoratiune cu o figură de Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm
Decoratiune cu o figură de Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm
Decoratiune cu o figură de Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm
Decoratiune cu o figură de Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm
239,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decorațiune cu figură Buddha, 37 x 11 x 49,5 cm, maro . Ritmul rapid al vieții în lumea modernă înseamnă că ne luptăm cu stresul și nervii constanti în fiecare zi. Pentru a ne curăța mintea și corpul, practicăm yoga, folosim ceaiuri. Printre modalitățile eficiente de relaxare, găsim multe metode din țările Orientului. Practicile de meditație din Orientul Îndepărtat vă permit să vă curățați mintea și corpul de stresul și fricile zilei. Gadgeturile utile pot fi găsite acum în sortimentul magazinului nostru!

Un decor cu o figură de Buddha este la prima vedere doar un element de decorare interioară. Produsul măsoară 37 x 11 x 49,5 cm și constă dintr-o figură de Buddha așezată pe o bază solidă într-un cerc decorativ asemănător cu un halou, din plastic imitând bronzul. Culorile setului se pastreaza in tonuri naturale de pamant: profund, maro aramiu cu putin negru. Produsul va servi ca un decor exotic, la modă și neobișnuit perfect pentru un living sau dormitor.

Scopul principal al setului iti permite sa folosesti acest frumos decor pentru a avea grija de starea ta de spirit. Forma calmă a lui Buddha vă permite să restabiliți pacea și echilibrul interior după o zi lungă și grea . Un astfel de gadget este și o idee de cadou perfectă pentru o persoană dragă!

Caracteristicile produsului:

  • Decoratiune cu o figură de buddha,
  • dimensiuni produs: 37 x 11 x 49,5 cm,
  • un element decorativ la modă și un set pentru relaxare,
  • constă dintr-o figură de Buddha așezată pe o bază solidă înscrisă într-un cerc decorativ asemănător unui halou, din plastic care imit bronzul,
  • culori în tonuri pământii,
  • < li> din plastic,
  • designul renumitului brand Atmosphera.

Producător
Cod produs
52993
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
polyresin
Lungime (cm)
37
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
49,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel