Raft pentru vin din bambus, 46 x 24,5 x 29,5 cm, pentru 8 sticle

  • Un decor original și practic pentru fiecare iubitor de băuturi
Raft pentru vin din bambus, 46 x 24,5 x 29,5 cm, pentru 8 sticle
Pret bun
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft pentru vin din bambus, 46 x 24,5 x 29,5 cm, pentru 8 sticle este o propunere pentru amatorii de toate tipurile de băuturi. Acest suport original vă va permite să depozitați convenabil sticlele, fiind în același timp un decor interesant al încăperii în care va fi amplasat. De asemenea, va fi util atunci când dorim să afișăm articole unice.

5five Simply Smart suportul pentru vinuri este fabricat din lemn de bambus durabil de înaltă calitate. Vă permite să depozitați sticle pe două rafturi orizontale cu adâncituri speciale pentru a preveni deplasarea băuturilor. Manopera solida asigura o durabilitate si stabilitate ridicata, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca vinul aluneca accidental de pe el.

Are dimensiunile (lățime x lungime): 24,5 x 46 cm și o înălțime de 29,5 cm, datorită cărora este încăpător și în același timp nu ocupă mult spațiu. Datorită acestui lucru, se va potrivi pe un blat de bucătărie sau pe un raft chiar și într-o bucătărie mică. Este conceput pentru a stoca până la 8 sticle cu diverse băuturi alcoolice. Suportul pentru vin este o idee grozavă pentru un cadou neobișnuit și cu siguranță va mulțumi persoanei care l-a primit.

Caracteristicile produsului:

  • suport pentru vin din bambus,
  • spațiu pentru 8 sticle așezate,
  • design stabil și durabil,
  • potrivit pentru sticle, băuturi,
  • acces ușor la conținut,
  • forma originală va fi un decor atractiv,
  • un produs al renumitei mărci 5five Simply Smart.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
52998
Număr maxim de sticle
8
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
46
Latime (cm)
24,5
Inaltime (cm)
29,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel