Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm

  • Pompă ușoară și durabilă, utilă în timpul călătoriilor de vacanță
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
Pompa cu piston pentru saltea si piscina, 30 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pompă cu piston pentru saltea și piscină, 30 cm, negru . Pregătește-te pentru sezonul estival și echipează-te cu accesoriile necesare în timp ce te relaxezi lângă mare, lac sau în propria grădină! Saltelele gonflabile și piscinele sunt, înainte de toate, confort și comoditate: pot fi depozitate cu ușurință și pot fi desfăcute și pregătite într-o clipă. Este suficient să le umflați cu aer și vă puteți relaxa în apă sau pe plajă. Există pe piață o selecție foarte mare de gadget-uri pentru saltele gonflabile și piscine, care fac utilizarea lor și mai ușoară și mai eficientă.

Unul dintre accesoriile de neînlocuit este cu siguranță o pompă solidă, durabilă și eficientă. Un astfel de produs este pompa cu piston Intex . Datorită acesteia, puteți umfla rapid și eficient o saltea de cauciuc, o piscină sau un alt gadget de vacanță. Produsul cu lungimea de 30 cm este fabricat din plastic rezistent.

Pompa constă dintr-un piston, un furtun și vârfuri universale , datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape. Pompa pliată ocupă puțin spațiu și este, de asemenea, ușoară și durabilă.

Caracteristicile produsului:
  • Pompă cu piston de picior,
  • datorită acesteia puteți umfla rapid și eficient o saltea de cauciuc, o piscină sau un alt gadget de vacanță,
  • pompa ocupă puțin spațiu și este, de asemenea, ușoară, iar construcția sa este durabilă,
  • pompa constă dintr-un piston, un furtun și vârfuri universale, datorită cărora puteți regla evacuarea la diferite supape,
  • un produs Intex.

Producător
Cod produs
53030
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel