Organizator bucatarie cu maner, 20 x 10 x 25 cm

  • Organizator practic care se va potrivi într-o bucătărie modernă
Organizator bucatarie cu maner, 20 x 10 x 25 cm
Pret bun
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de bucătărie cu mâner, 20 x 10 x 25 cm, alb . Alegerea accesoriilor adecvate, stilate și practice este foarte importantă atunci când amenajați o bucătărie modernă. Astfel de articole sunt în primul rând diverse recipiente de designer pentru produse alimentare și organizatoare de bucătărie. Utilizarea lor vă va permite să organizați rapid și ușor spațiul de gătit: nu ocupă mult spațiu și sunt mereu la îndemână. Alegerea aspectului lor este de asemenea importantă: datorită accesoriilor atente, puteți completa și diversifica cu ușurință stilul bucătăriei tale!

O soluție bună care va funcționa în fiecare bucătărie, atât mică, cât și mare, este un organizator de bucătărie cu mâner de la renumitul brand EH Excellent Houseware. Acest produs este potrivit pentru depozitarea recipientelor de condimente sau sticlelor de sos. Organizatorul are următoarele dimensiuni: 20 cm x 10 cm x 25 cm (lungime x lățime x înălțime) și este fabricat din materiale de înaltă calitate.

Organizatorul de bucătărie cu mâner prezentat are un design interesant și culori albe elegante . Se va dovedi a fi potrivit pentru orice bucătărie modernă sau tradițională!

Caracteristicile produsului:

  • organizator de bucătărie cu mâner,
  • acest articol este perfect pentru depozitarea recipientelor de condimente sau sticlelor cu sosuri,
  • articolul are următoarele dimensiuni: 20 cm x 10 cm x 25 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • din metal durabil de înaltă calitate,
  • recipientul are un design interesant și culori albe elegante,
  • un produs al renumitului brand EH Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
53318
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel