Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice, 42 x 7 x 6.5 cm

  • Umeraș practic pentru hol gri
Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice, 42 x 7 x 6.5 cm
Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice, 42 x 7 x 6.5 cm
Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice, 42 x 7 x 6.5 cm
Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice, 42 x 7 x 6.5 cm
Pret bun
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice . Pentru ca fiecare articol să-și aibă locul și casa să fie îngrijită și ordonată, folosește gama variată de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă util, inventiv și practic, cu un design interesant și la modă. Verificați și vedeți singur!

Umeraș din lemn cu 4 cârlige metalice este un proiect al respectatului brand 5five Simply Smart. Articolul este realizat din lemn natural, de înaltă calitate, datorită căruia nu este doar durabil, ci și arată frumos. Umerașul este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de curățat și, prin urmare, foarte practic. Culoarea universală se va potrivi majorității aranjamentelor, adăugând o atmosferă plăcută, scandinavă.

Umerașul se montează ușor pe perete - metoda de montare trebuie ajustată la posibilitățile peretelui. De acum înainte, toate jachetele și paltoanele vor fi într-un singur loc, agatate liber, astfel încât să se poată usca după ploaie sau ninsoare. Vezi și alte produse 5five Simply Smart, specializate în soluții practice de organizare și depozitare acasă, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier din lemn cu 4 carlige metalice,
  • constructie solida din lemn si metal,
  • culoare universală,
  • într-un stil scandinav la modă,
  • un produs al mărcii dovedite 5five Simply Smart.
< br />

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
53397
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
42
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
6,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel