Lampă pentru copii BEAR

  • Lampă de noptieră minimalistă cu un design interesant
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
Lampă pentru copii BEAR
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Lampa de noptieră pentru copii BEAR, gri este unul dintre accesoriile care combină funcționalitate cu design cool . Astfel de produse sunt apreciate mai ales de cei care prețuiesc confortul și stilul neobișnuit. În oferta magazinului nostru veți găsi o selecție largă de gadgeturi funcționale care vor îmbogăți interiorul apartamentului dvs.: indiferent dacă este finisat în stil tradițional sau modern. Mari și mici, pentru sufragerie, dormitor, camera pentru tineret sau pentru copii - nu uitați să verificați oferta noastră și să alegeți dintre multe accesorii, articole decorative și gadgeturi diferite!

Una dintre completările recomandate este veioza de noptieră pentru copii BEAR . Această lampă este un produs al renumitului brand Atmosphera pentru copii. Are dimensiuni de 20 cm x 12 cm x 20 cm (lungime x latime x inaltime) si a fost realizata din poliester de inalta calitate. Lampa se caracterizează în principal printr-un design interesant.

Forma unei mascote de pluș face ca lampa să fie perfectă pentru o cameră confortabilă a copiilor. De asemenea, ocupă puțin spațiu, astfel încât nu va domina aspectul întregii încăperi. Culoarea principală a produsului este gri.

Caracteristicile produsului:

  • Lampă de noptieră pentru copii,
  • lampa are dimensiunile de 20 cm x 12 cm x 20 cm (lungime x latime x inaltime),
  • produsul a fost fabricat din poliester de înaltă calitate
  • lampa se caracterizează prin forma unei mascote de pluș, ceea ce o face deosebit de potrivită pentru o cameră confortabilă a copiilor,
  • culoarea principală a produsului este gri,
  • ocupă puțin spațiu,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera pentru copii.
pixel