Ceas decorativ pe suport

  • Un ceas practic și elegant pentru orice cameră
Ceas decorativ pe suport
Ceas decorativ pe suport
Ceas decorativ pe suport
Ceas decorativ pe suport
99,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas decorativ pe bază, maro și negru . Atunci când alegeți accesorii pentru interiorul de vis, precum un living, birou sau dormitor, merită să acordați atenție faptului că fiecare produs nu este doar funcțional, ci și designer. Astfel de accesorii, deosebit de remarcabile, sunt, printre altele, ceasurile, ghivecele de flori și oglinzile. Datorită acestor articole simple, și în același timp foarte utile, puteți completa rapid și ușor aspectul oricărei încăperi. Asigurați-vă că verificați oferta noastră și vedeți că uneori o mică schimbare, aparent nesemnificativă, este suficientă pentru a da unei camere un caracter confortabil și elegant.

Un gadget interesant de pus pe o noptieră sau pe un birou este un ceas decorativ pe un suport de la Atmosphera. Acest produs este realizat din MDF . Datorită designului său unic, va fi perfect pentru încăperile finisate în stil modernist. Produsul are urmatoarele dimensiuni: 8 cm x 20 cm x 23,5 cm (adancime x latime x inaltime). Ceasul este realizat în maro și negru.

Ceasul decorativ este perfect și ca un cadou unic pentru diverse ocazii: dăruiește-l cuiva drag și încântă-l cu acest gadget remarcabil!

Caracteristicile produsului:

  • ceas decorativ pe suport,
  • a fost realizat din MDF,
  • produsul are dimensiunile: 8 cm x 20 cm x 23,5 cm (adancime x lățime x înălțime),
  • datorită manoperei sale unice, va fi perfect pentru camerele finisate în stil modernist,
  • ceas într-o culoare la modă maro și negru,
  • un produs al unui brand cunoscut și popular Atmosphera.

Producător
Cod produs
53523
Caracteristici suplimentare
mecanism silentios
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
23,5
Lungime (cm)
8
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Battery Type
1 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel