Sticla de apa, 500 ml

  • Sticlă cu un design simplu
Sticla de apa, 500 ml
Pret bun
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sticla de apă, 500 ml, roșu de la renumitul brand EH Excellent Houseware, este realizată din sticlă de cea mai înaltă calitate, făcând-o extrem de durabilă și solidă. Sticla se caracterizează printr-o rezistență remarcabilă atât la temperaturi scăzute, cât și la cele înalte, ceea ce face ca sticla să fie perfectă pentru băuturi cu temperaturi foarte scăzute, precum și pentru cele fierbinți precum ceaiul sau cafeaua. În plus, sticla nu ia mirosuri sau decolorează, așa că puteți turna cu ușurință în ea sucul preferat, chiar și din morcovi sau sfeclă roșie.

Sticla este perfectă pentru toate tipurile de băuturi : apă, sucuri, ceai sau cafea, cocktailuri și smoothie-uri. Va fi perfecta pentru o plimbare, un picnic, o excursie de weekend în afara orașului sau pur și simplu puteți lua o băutură la serviciu sau la școală.

Sticla EH Excellent Houseware este echipată cu un capac strâns și o bară de protecție funcțională , datorită cărora nu va aluneca nici măcar din mâna udă. Datorită designului ergonomic, este foarte confortabila în mână, ceea ce face ca produsul să fie confortabil de utilizat. Se poate spala si in masina de spalat vase sau in mod traditional, manual, sub jet de apa.

Caracteristicile produsului:

  • Sticla de 500 ml,
  • are un capac etanș,
  • perfecta pentru băuturi calde și reci,
  • perfecta pentru apă , suc, ceai sau cocktail,
  • nu preia aromele și nu se decolorează,
  • ușor de păstrat,
  • se poate spăla în mașina de spălat vase ,
  • forma ergonomică o face ușor de ținut în mână,
  • un produs al mărcii renumite EH Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
54175
Capacite
500 ml
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
23
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel