Individual de masa 50 x 35 cm

  • Individual elegant care va proteja fiecare masă
Individual de masa 50 x 35 cm
49,99 RON
27,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual de masă 50 x 35 cm, culoare naturală. Oferiți accesorii elegante pentru masa dvs. festivă. Farfuriile de servire sau fețele de masă sunt produse simple, datorită cărora poți sublinia cu ușurință stilul tău preferat. Îți place glamour-ul? Alege accesorii negre si aurii care vor contrasta minunat cu fata de masa alba. Preferi ceva mai rustic? Accesoriile împletite și țesute abia așteaptă să le alegi! De asemenea, merită să acordați atenție funcționalității. În cazul individualelor, sunt în primul rând rezistențe la murdărie și o suprafață mare care protejează masa împotriva vaselor fierbinți.

Datorită individualului elegant, puteți decora și proteja cu ușurință masa. Individualul prezentat este fabricat din plastic rezistent , așa că nu se teme de niciun fel de pete - le puteți spăla rapid cu apă. Are o culoare universală, naturală, care va contrasta perfect cu lemnul natural al mesei sau al feței de masă albe.

Produsul are dimensiuni de 50 cm x 35 cm (lungime x lățime), așa că va fi perfect atunci când este plasat sub un set complet de farfurii și tacâmuri. Un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.

Caracteristicile produsului:

  • individual de masă elegant,
  • datorită acestuia puteți decora și proteja cu ușurință masa,
  • este fabricat din plastic rezistent,
  • ușor de curățat,
  • are o culoare universală, naturală, care va contrasta perfect cu lemnul natural al mesei sau al feței de masă albe,
  • măsoară 50 cm x 35 cm (lungime x lățime),
  • un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.
Cod produs
54274
Material dominant
plastic
Culoarea dominantă
bej
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
35
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel