Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige

  • Cuier de perete pentru hol
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru hol din lemn de mango, 5 cârlige . Pentru ca fiecare articol să-și aibă locul și casa să fie îngrijită și ordonată, folosește gama variată de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă util, inventiv și practic, cu un design interesant și la modă. Verificați și vedeți singur!

Cuierul pentru hol din lemn de mango este un proiect al renumitului brand Atmosphera. Articolul este fabricat din lemn de mango natural, de înaltă calitate, așa că nu este doar durabil, ci și arată frumos. Cuierul este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de curățat și, prin urmare, foarte practic. Culoarea închisă a lemnului se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă plăcută, scandinavă.

Se montează ușor pe perete; metoda de montare trebuie adaptată posibilităților de perete. O lungime de 74 cm va fi potrivită pentru majoritatea camerelor . De acum înainte, toate jachetele și paltoanele vor fi într-un singur loc, agatate liber, astfel încât să se poată usca după ploaie sau ninsoare. Vezi si alte produse Atmosphera, specializate in solutii practice de organizare si depozitare acasa, disponibile in magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier de hol din lemn de mango,
  • dimensiuni produs: lungime 74 cm x latime 9 cm x inaltime 15 cm,
  • masiv natural, inalt- lemn de mango și metal de calitate,
  • culoare maro închis,
  • 5 cârlige pentru agățat,
  • într-un stil scandinav la modă,
  • un produs de la Atmosphera.

Producător
Cod produs
54303
Material dominant
lemn
Culoarea dominantă
maro
Lungime (cm)
74
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel