Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm

  • Masă minimalistă cu două blaturi
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
Masuta rotunda MEEKO, Ø 45 cm
319,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 44% (140,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masuta de cafea rotunda MEEKO, Ø 45 cm, neagra este o piesa de mobilier. Lumanari parfumate si flori proaspete in vaza, serviciu de cafea sau ceai, gustari dulci si sarate toate is pot gasi locul pe aceasta masuta. Alege un produs care se va potrivi in ​​amenajarea sufrageriei tale, dar va fi si o achizitie durabila pentru multe sezoane. Colecția de mese disponibile în magazinul nostru vă așteaptă!

Masuta de cafea rotunda Meeko este un proiect al cunoscutului brand Atmosphera. Masa are forma rotunda si dimensiuni: diametru 45 cm x inaltime 52 cm. Materialul este metal - un material durabil și, prin urmare, folosit cu ardoare pentru producția de mobilier. Avantajul său este durabilitatea și calitatea ridicată a produsului . O formă simplă combinată cu două blaturi va merge bine într-un living decorat în stil modern, dar și într-o amenajare industrială sau la mansardă. Culoarea negru intens adaugă un caracter industrial mesei.

Masa are două blaturi. Cel de jos poate acționa ca un raft practic pentru tot ce este necesar la îndemână - o telecomandă, telefon, carte. Două blaturi oferă mult spațiu pentru depozitare sau servire. Datorită dimensiunilor sale mici, masa va fi perfectă pentru orice, chiar și pentru un living mic, sau va servi și ca masă suplimentară. Baza pe patru picioare garantează stabilitatea mobilierului și astfel - o siguranță neprețuită în utilizarea de zi cu zi.

Caracteristicile produsului:

  • Masuta rotunda Meeko,
  • dimensiuni produs: diametru 45 cm x inaltime 52 cm,
  • masa din metal,
  • material durabil și solid,
  • de culoare neagră intensă,
  • masa este perfectă pentru interioare în diverse stiluri,
  • poate fi masa principală sau masă de ocazie,
  • măsuța de cafea a mărcii populare Atmosphera.

Producător
Cod produs
54434
Culoarea dominantă
negru
Inaltime (cm)
52
Diametru (cm)
45
Material dominant
metal
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel