Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice

  • Cuier pentru hol cu ​​cârlige
Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice
Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice
Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice
Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete LOFT, 5 cârlige metalice . Pentru ca fiecare element să fie la locul lui, iar casa să fie ordonată, folosește gama variată de umerase, organizatoare și alte gadgeturi disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casa practic, util si inventiv, cu un design la moda si interesant. Verificați și vedeți singur!

Cuierul de perete LOFT este un proiect al cunoscutului brand Atmosphera. Articolul este fabricat din lemn natural, de înaltă calitate , așa că nu este doar durabil, ci și arată frumos. Este perfect pentru hol . Suprafața netedă a cuierului și structura simplă îl fac ușor de curățat, ceea ce îl face foarte practic. Culoarea închisă a lemnului se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă confortabilă, scandinavă.

Cuierul se montează ușor pe perete; metoda de montare trebuie ajustată la posibilitățile peretelui. Lungimea de 64 cm va fi potrivită chiar și pentru un hol mic . De acum înainte, toate hainele exterioare vor fi într-un singur loc, agatate liber, astfel încât să se poată usca după ploaie sau ninsoare. Vezi si alte produse ale brandului Atmosphera, specializata in modele moderne pentru fiecare anotimp si ocazie, disponibile in magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • Cuierul de perete LOFT,
  • dimensiuni produs: lungime 64 cm x lățime 9 cm x înălțime 14 cm,
  • construcție solidă din material natural, înalt lemn și metal de calitate,
  • culoare maro închis,
  • 5 cârlige pentru agățat,
  • în stil modern, scandinav,
  • a produs al mărcii dovedite Atmosphera

Producător
Cod produs
54456
Culoarea dominantă
maro
Latime (cm)
9
Lungime (cm)
64
Inaltime (cm)
14
Material dominant
lemn
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel