Perna unicorn, 60 x 46 cm

  • Pernă decorativă moale pentru camera unui copil
Perna unicorn, 60 x 46 cm
Perna unicorn, 60 x 46 cm
Perna unicorn, 60 x 46 cm
Perna unicorn, 60 x 46 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă Unicorn, albă, 60 x 46 cm . Decorarea casei dvs. poate fi distractiva și ușora! Este suficient să alegi accesoriile potrivite pentru a oferi dormitorului, camerei copiilor, sufrageriei sau altei camere un aspect interesant. Pernele decorative sunt deosebit de remarcabile - decorațiunile plăcute la atingere, confortabile și simple abia așteaptă să schimbe interiorul casei tale! Familiarizați-vă cu oferta magazinului nostru și alegeți pernele perfecte din multe forme, dimensiuni, modele și culori disponibile!

Căutați un accesoriu caracteristic pentru a decora o cameră pentru copii? Perna unicorn vă va ajuta în această sarcină. Este un produs al apreciatului brand Atmosphera pentru copii, care se va potrivi în camera fiecărei fete. Perna este realizată dintr-un plastic plăcut la atingere.

Perna are dimensiunile 60 cm x 14 x 46 cm (lungime x latime x inaltime) . Acest accesoriu se caracterizeaza printr-un design interesant: forma unui unicorn si accesoriile aurii il fac un decor minunat. Perna este confortabilă și durabilă : este perfectă pentru a o pune sub cap sau sub spate. Pernele colorate sunt un decor perfect pentru dormitorul unui copil, care va ajuta la crearea unei atmosfere de basm și magice, perfectă pentru jocuri lungi.

Caracteristicile produsului:

  • perna unicorn,
  • va funcționa în camera fiecărei fete,
  • perna este realizată dintr-un plastic plăcut la atingere,
  • are dimensiuni de 60 cm x 14 x 46 cm (lungime x latime x inaltime),
  • are un design interesant: forma unui unicorn si accesoriile aurii o fac un decor unic, < /li>
  • perna este confortabilă și durabilă,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera pentru copii.

Cod produs
54549
Culoarea dominantă
alb
Latime (cm)
14
Lungime (cm)
60
Inaltime (cm)
46
Material dominant
plastic
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel