Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm

  • Oglindă la modă, rotundă, cu un cadru interesant
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
Oglinda decorativa in forma de lacrima, 21 x 29 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă decorativă, în formă de lacrimă, 21 x 29 cm, aurie . O oglindă este un accesoriu necesar în fiecare casă, și mai ales unul în care nu numai că te poți vedea, ci și în sine este un gadget interesant. Cauți o oglindă nouă pentru hol, baie sau dormitor? Pentru a alege o oglindă potrivită ideal pentru casa ta, verifică gama largă a magazinului nostru. Aici vei gasi oglinzi in picioare si suspendate potrivite pentru orice incapere. Profita de oferta noastra si alege o oglinda perfecta pentru interioarele tale si amenajarea acestora!

O oglindă decorativă în formă de lacrimă este un design frumos al binecunoscutului brand francez Atmosphera. Oglinda are o formă unică și un cadru subtil. Forma sa unică va adăuga caracter interiorului. Oglinda prezentata va fi perfecta pentru un hol, baie sau dormitor. Datorită faptului că este fabricata din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine.

Această formă a oglinzii o face un plus frumos. Dimensiunile produsului: lungime 21 x înălțime 29 cm vă permit să vă priviți în mod liber, de exemplu în timpul machiajului, coafurii sau îngrijirii de zi cu zi. Datorită acestui lucru, puteți agăța oglinda peste chiuveta din baie sau peste dulapul din cameră.

Caracteristicile produsului:

  • Oglindă decorativă în formă de picătură,
  • formă unică,
  • design minimalist și culori la modă se vor potrivi cu multe aranjamente,
  • cadru solid este din metal,
  • oglinda perfectă Această formă a oglinzii o face un plus frumos
  • dimensiuni produs: lungime 21 x înălțime 29 cm,
  • < li> design al mărcii franceze dovedite Atmosphera.

Producător
Cod produs
54822
Culoarea dominantă
aur
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
1,2
Inaltime (cm)
29
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel