Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm

  • Oglindă la modă, rotundă, cu un cadru neobișnuit
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
Oglinda decorativa rotunda SUN, Ø 58 cm
699,99 RON
279,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 60% (420,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă decorativă rotundă SUN, Ø 58 cm, aurie . O oglindă este un element de bază în fiecare casă și mai ales unul în care nu numai că te poți vedea, ci și în sine este un gadget interesant. Cauți o oglindă nouă pentru hol, dormitor sau baie? Pentru a alege o oglindă potrivită ideal pentru designul tău interior, vezi oferta bogată a magazinului nostru. Aici vei gasi oglinzi suspendate precum si oglinzi pe picioare potrivite pentru orice incapere. Profita de oferta noastra si alege o oglinda perfecta pentru interioarele tale si amenajarea acestora!

Oglinda decorativă rotundă SUN este un design frumos al mărcii franceze de încredere Atmosphera. Oglinda are o formă super trendy, rotundă și un cadru interesant. Forma sa decorativă va adăuga caracter interiorului. Oglinda prezentata va fi perfecta pentru un hol, dormitor sau baie. Datorită faptului că este fabricat din metal, cadrul este durabil și rezistent la deteriorări mecanice, care, într-o oarecare măsură, protejează și geamul oglinzii în sine.

Această formă a oglinzii o face un plus frumos. Dimensiunile produsului: înălțime 3 cm x diametru 58 cm vă permit să vă priviți în mod liber, de exemplu în timpul machiajului, coafurii sau îngrijirii de zi cu zi. Datorită acestui lucru, puteți agăța oglinda deasupra dulapului din hol sau deasupra chiuvetei din baie.

Caracteristicile produsului:

  • Oglinda decorativă rotundă SUN,
  • super la modă, formă rotundă
  • culorile discrete și designul la modă se vor potrivi cu multe aranjamente,
  • cadru solid este din metal,
  • forma oglinzii o face un plus frumos.
  • dimensiuni produs: înălțime 3 cm x diametru 58 cm,
  • proiect al cunoscutului brand francez Atmosphera.

Producător
Cod produs
54844
Culoarea dominantă
aur
Diametru (cm)
58
Material dominant
metal
formă
rundă
Latime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel