Rasnita de sare electrica, 22 cm

  • Rasnita de sare si piper la moda
Rasnita de sare electrica, 22 cm
Pret bun
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita sare electrică, 22 cm . Cum este aroma deosebit de intensă a condimentelor folosite în gătit? Este ușor - folosește doar râșnițe de bucătărie! Acestea sunt dispozitive mici și ușor de utilizat, care vor ajuta la asezonarea corectă a fiecărui fel de mâncare, scoțând în evidență aroma maximă a condimentelor . Vizitați magazinul nostru pentru a vedea gama completă de rasnite de piper și sare, pentru a face gătitul și mai plăcut.

Rasnita electrica de sare de la EH Excellent Houseware este realizata din plastic si metal . Datorită acestui fapt, dispozitivele nu numai că arată la modă și interesante, dar sunt și durabile și durabile . În plus, utilizarea unor astfel de materiale este perfectă pentru contactul cu alimentele. Ambalajul solid garantează aroma și prospețimea condimentelor și le protejează împotriva aglomerației excesive și a umezelii.

Mecanismul de rasnire este realizat din oțel inoxidabil, care garantează durabilitatea produsului și cea mai înaltă calitate a utilizării. Rasnitele de condimente sunt, de asemenea, o idee de cadou interesantă ! Luați în considerare acest set atunci când căutați cadouri de Crăciun sau un apartament nou pentru familie și prieteni. Destinatarii se vor bucura cu siguranta de un cadou atat de util si extraordinar.

Caracteristicile produsului:

  • râșniță electrică de sare,
  • carcasă din plastic și metal,
  • râșniță cu mecanism din oțel,
  • ușor de umplut,
  • design modern, la modă,
  • dimensiuni produs: înălțime 22 cm x diametru 5,5 cm,
  • produs al mărcii EH Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
55296
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
cauciuc
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
5,5
Sursa de putere
baterii
Baterie
neincluse
Battery Type
4 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel