Album foto spirală ROMANCE, 80 de fotografii

  • Un album foto frumos cu o copertă cu model floral
Album foto spirală ROMANCE, 80 de fotografii
Album foto spirală ROMANCE, 80 de fotografii
Album foto spirală ROMANCE, 80 de fotografii
Album foto spirală ROMANCE, 80 de fotografii
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Amintirile înregistrate în fotografii merită cea mai bună setare. În sortimentul bogat al magazinului nostru veți găsi rame frumoase, rame foto, albume foto și cutii foto. Alegeți ceea ce aveți nevoie pentru a organiza și păstra toate fotografiile suvenire de familie organizate, de la nunți, botezuri, zile de naștere și sărbători.

Vă prezentăm o noutate în oferta noastră: album foto elegant . Albumul foto ROMANCE 80 are dimensiunile 14 x 22 cm și poate conține până la 80 de fotografii. Produsul este realizat din carton și o spirală metalică , datorită cărora este ușor și durabil în același timp.

Albumul captivează prin designul său unic: combinația unui model floral cu o spirală aurie conferă produsului un aspect feminin. Culorile pastel și forma clasică vor atrage toată lumea. Umple albumul cu fotografiile tale preferate ale momentelor importante pentru a te putea bucura oricând de amintiri frumoase stocate în fotografii. Un album foto cu un set de fotografii importante este întotdeauna o idee de cadou de succes și dovedit pentru o persoană dragă - pentru o zi de naștere, aniversarea nunții, ziua bunicii și a bunicului.

Caracteristicile produsului:

  • album pentru fotografii de dimensiune standard,
  • dimensiuni totale ale produsului: 14 x 22 cm,
  • albumul perfect pentru fotografiile de nuntă sau de vacanță,
  • album foto cu coperta cu flori,
  • culori frumoase, la modă și design modern,
  • produs al mărcii populare Atmosphera,
  • fotografiile din album sunt o idee de cadou dovedită pentru orice ocazie.
Producător
Cod produs
55386
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
2,5
Numărul de sloturi foto
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel