Coltar dus VENTERA, 3 niveluri

Coltar dus VENTERA, 3 niveluri
Coltar dus VENTERA, 3 niveluri
Coltar dus VENTERA, 3 niveluri
Coltar dus VENTERA, 3 niveluri
579,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 67% (390,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puteți completa toate echipamentele de baie cu noi! Alege un raft de baie foarte ingenios si extrem de practic de la marca 5five Simply Smart. Un astfel de organizator simplu și discret vă va facilita foarte mult activitățile zilnice - vă va face toate produsele cosmetice și gadgeturile necesare pentru baie la îndemâna dvs. și, în același timp, va îmbunătăți menținerea curată și igienică peste baie sau duș. Verificați gama completă de rafturi de baie disponibile în magazinul nostru - cu siguranță veți găsi ceva pentru dvs.!

Raftul de duș de colț VENTERA are rafturi pe trei niveluri. Designul din oțel cromat este perfect pentru o baie umedă. Este un material ușor de curățat, care este durabil și rezistent la coroziune. Apa poate curge liber prin deschiderile din raft, permițând săpunului, buretelui, piatra ponce și altor accesorii să se usuce liber. Este extrem de important ca mucegaiul să nu se dezvolte. O mulțime de spațiu pe rafturi vă permite să potriviți toate produsele cosmetice și accesoriile de baie.

Dimensiunile raftului: lungime 25 x lățime 26 cm vor fi potrivite pentru majoritatea băilor, chiar și în colțul unei cabine de duș sau al unei căzi mici.

Caracteristicile produsului:

  • Raft de colț VENTERA pentru duș,
  • are rafturi pe trei niveluri,
  • încăpător - puteți pune toate produsele cosmetice și gadgeturile necesare pentru baie în el,
  • din oțel cromat,
  • materialul este durabil și rezistent la apă,
  • raftul de baie este ușor de curățat,
  • dimensiuni : lungime 25 x lățime 26 cm,
  • ușor de instalat oriunde,
  • un produs al renumitului brand 5five Simply Smart.

Cod produs
55409
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel cromat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel