Sucitor, 33 cm, grosime reglabila

  • Un sucitor reglabil care vă va permite să formați un aluat de grosimea dorită
Sucitor, 33 cm, grosime reglabila
Sucitor, 33 cm, grosime reglabila
Sucitor, 33 cm, grosime reglabila
Sucitor, 33 cm, grosime reglabila
94,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Roller este un atribut inerent fiecărui bucătar. Este de neînlocuit atunci când se prepară prăjituri sau paste de casă și multe alte tipuri. Datorită acesteia, puteți întinde rapid și ușor aluatul la grosimea potrivită.

Sucitorul prezentat este un produs de marcă capabil să satisfacă chiar și cei mai pretențioși clienți care caută accesorii de bucătărie de înaltă calitate. Permite rularea și modelarea uniformă a aluatului.

Un mare avantaj al sucitorului prezentat este posibilitatea de reglare: este suficient să puneți inelele corespunzătoare pentru a întinde aluatul la grosimea necesară . În plus, sucitorul prezentat este durabil și solid, precum și confortabil de utilizat. Este, de asemenea, un produs care este foarte ușor de păstrat curat și igienic. Suprafața sucitorului este netedă și alunecoasă, ceea ce reduce la minimum lipirea aluatului. De asemenea, merită să acordați atenție formei sale atrăgătoare: sucitorul se distinge printr-o structură simplă, stil modern și culori de bun gust. Sucitor într-o culoare albastru închis cu inele interschimbabile într-o nuanță mai deschisă .

Caracteristicile produsului:

  • sucitor practic,
  • perfect pentru rularea și modelarea uniformă a aluatului,
  • face aluatul uniform,
  • avantajul său este posibilitatea de reglare,
  • are o suprafață netedă și alunecoasă,
  • vă permite să întindeți aluatul la grosimea corespunzătoare,
  • un produs al renumitei mărci 5five Simply Smart.

Cod produs
55418
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
33
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel