Raft pentru baie MANTA, 4 rafturi, metal + PP

Raft pentru baie MANTA, 4 rafturi, metal + PP
Raft pentru baie MANTA, 4 rafturi, metal + PP
Raft pentru baie MANTA, 4 rafturi, metal + PP
Raft pentru baie MANTA, 4 rafturi, metal + PP
209,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puteți completa toate echipamentele de baie cu noi! Alege un raft de baie foarte ingenios si extrem de practic de la marca 5five Simply Smart. Un astfel de organizator discret și simplu vă va face activitățile zilnice mult mai ușoare - vă va pune la îndemână toate produsele cosmetice și gadgeturile de baie necesare și, în același timp, va îmbunătăți menținerea curățeniei și a igienei. Verificați întreaga gamă de rafturi de baie disponibile în magazinul nostru - cu siguranță veți găsi ceva pentru dvs.!

Raftul de baie MANTA are rafturi pe patru niveluri. Construcția din metal și plastic este perfectă pentru un mediu de baie umed. Este un material ușor de curățat, care este durabil și rezistent la coroziune. Apa se poate evapora liber, permițând prosoapelor, bureților, piatră ponce și altor accesorii să se usuce liber. Este extrem de important ca mucegaiul să nu se dezvolte. Spațiul de pe rafturi vă permite să asezati toate produsele cosmetice și accesoriile de baie.

Dimensiunile raftului: lungime 25 x lățime 16 x înălțime 78 cm va fi potrivit pentru majoritatea băilor, chiar și în colțul unei cabine de duș.

Caracteristicile produsului:

  • Raft de baie MANTA,
  • are rafturi pe patru niveluri,
  • încăpător - puteți pune toate produsele cosmetice și gadgeturile necesare pentru baie în el, < li> din metal și plastic,
  • materialul este durabil și rezistent la apă,
  • raftul de baie este ușor de curățat,
  • dimensiuni: lungime 25 x lățime 16 x înălțime 78 cm,
  • structură stabilă pentru a fi plasată pe podea,
  • un produs al mărcii populare 5five Simply Smart.

Cod produs
55429
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
metal
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
78
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel