Dulap pentru hol GAIA, bambus

  • Dulap din bambus pentru hol
Dulap pentru hol GAIA, bambus
Dulap pentru hol GAIA, bambus
Dulap pentru hol GAIA, bambus
Dulap pentru hol GAIA, bambus
Bestsellerul nostru
659,99 RON
259,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 61% (400,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizați un loc pentru haine cu un dulap nou, practic și convenabil. Este necesar un dulap adecvat pentru a preveni zdrobirea, distrugerea și agățatul liber. Dacă sunteți și în căutarea unui produs stilat, care să se potrivească cu interiorul holului dvs., dulapul de hol GAIA vă poate satisface așteptările. Acesta vă va ajuta să organizați și să păstrați lucrurile ordonate. Datorită acestuia, toate hainele își vor găsi locul permanent și vor fi mereu la îndemână.

Dressing-ul GAIA este un produs al renumitului brand 5five Simply Smart. A fost realizat din lemn natural de bambus . Dressingul are o formă asemănătoare cu o scară cu două rafturi ajurate și o bară pentru agățat umerase. Perfect pentru agățat jachete sau paltoane.

Datorită designului său remarcabil, va fi perfect pentru interioare în stil boho. Umerașul poate fi amplasat, de exemplu, într-un dressing sau pe un hol. Datorită acesteuia, toate articolele de îmbrăcăminte vor arăta întotdeauna curate, îngrijite și stilate! Umerașul vă va permite să sortați eficient hainele.

Caracteristicile produsului:

  • Dulapul de hol GAIA,
  • are o formă de scară,
  • o completare perfectă pentru un interior în stil boho,
  • Dulapul din lemn natural de bambus,
  • vă va permite să depozitați hainele curat, îngrijit și elegant ,
  • un produs al renumitului brand 5five Simply Smart.
  • < /ul>

Cod produs
55438
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
80
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
170
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel