Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus

  • Rasnita moderna pentru măcinarea condimentelor
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
Râșniță electrică pentru sare și piper, bambus
119,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita electrica de sare și piper, bambus . Cum puteți face o aromă deosebit de distinctă din condimentele folosite la gătit? Este foarte ușor - folosiți doar râșnițe de bucătărie! Poate fi elemente mici și vizibile care vă vor ajuta să condimentați fiecare fel de mâncare în mod corespunzător, scoțând la iveală aroma maximă din semințele de condimente . Aruncați o privire la magazinul nostru pentru a vedea întreaga gamă de rasnite de sare și piper, pentru a face gătitul și mai plăcut.

Rasnita electrica pentru sare și piper de la marca 5five Simply Smart sunt fabricata din lemn de bambus și metal . Datorită acestui fapt, dispozitivele nu numai că arată la modă și interesante, dar sunt mai ales durabile și solide . În plus, utilizarea acestor materiale este perfectă pentru contactul cu alimentele. Un recipient solid garantează prospețimea și aroma condimentelor și le protejează împotriva umezelii excesive și a aglomerării.

Mecanismul de măcinare este fabricat din oțel inoxidabil, care garantează durabilitatea excepțională a articolului și cea mai înaltă calitate a utilizării. Rasnita de sare și piper este, de asemenea, o idee interesantă de cadou ! Luați în considerare acest articol atunci când căutați cadouri de Crăciun sau o casă nouă pentru familie și prieteni. Destinatarii vor fi cu siguranță mulțumiți de un cadou atât de util și extraordinar.

Caracteristicile produsului:

  • rasnita electrica de sare și piper,
  • carcasă din lemn și metal de bambus,
  • rasnita cu mecanism din oțel,
  • ușor pentru a umple rezervorul de condimente,
  • design natural, la modă,
  • dimensiuni produs: înălțime 21,5 cm x diametru 5,7 cm,
  • produs de marcă 5five Simply Smart.

Cod produs
55462
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
21,5
Diametru (cm)
5.7
formă
rundă
Baterie
neincluse
Battery Type
6 x AAA
Sursa de putere
baterii
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel