Sticla termo, 350 ml, bambus

  • Sticlă de apă convenabilă și practică
Sticla termo, 350 ml, bambus
Sticla termo, 350 ml, bambus
Sticla termo, 350 ml, bambus
Sticla termo, 350 ml, bambus
Sticla termo, 350 ml, bambus
Sticla termo, 350 ml, bambus
129,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sticlă termică, 350 ml, bambus . Într-un corp sănătos, minte sănătoasă! Hidratarea adecvată este, de asemenea, foarte importantă în dieta zilnică. Apa, sucurile proaspete, fructele sau ceaiul verde vor fi mult mai bune în această sarcină decât nectarele îndulcite și băuturile carbogazoase. Dacă doriți, de asemenea, să aveți grijă de mediu, reduceți la minimum consumul de plastic! În loc să beți băuturile preferate din cutii de carton, sticlă de unică folosință și ambalaje din plastic, investiți într-o sticlă reutilizabilă .

Acest produs va funcționa atât acasă, cât și în deplasare: o sticlă termică ușoară, durabilă și încăpătoare este un articol care va atrage toate persoanele active . Datorită acesteia, puteți lua ceai fierbinte sau cafea cu dvs. în călătorie. O poți lua cu tine la școală, la serviciu sau la antrenament pentru a-ți menține corpul hidratat în mod regulat.

Sticla are dimensiuni de 19,7 cm x 6,6 cm (înălțime x diametru) și o capacitate de 350 ml . Produsul este fabricat din bambus natural. Sticla se caracterizează printr-un design interesant: stilul său minimalist și culoarea lemnului natural de bambus sunt deosebit de demne de remarcat.

Caracteristicile produsului:

  • sticlă termică ușoară, durabilă și spațioasă,
  • va funcționa atât acasă, cât și în deplasare,
  • sticla măsoară 19,7 cm x 6, 6 cm (înălțime x diametru),
  • capacitate 350 ml,
  • produsul este fabricat din bambus natural,
  • design interesant - stil minimalist și lemn natural de culoare bambus ,
  • un produs al renumitului brand 5five Simply Smart.

Cod produs
55463
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
19.7
Diametru (cm)
6.6
Capacite
330 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel