Tigaie pentru clătite, Ø 26 cm

Tigaie pentru clătite, Ø 26 cm
Pret bun
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați o tigaie pentru clătite practică și estetică? Iată un produs care va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși oameni. Această culoare va face cu siguranță interiorul bucătăriei mai atractiv și îi va oferi un stil interesant.

Forma plată vor face pregătirea clatitelor și manevrarea (întoarcerea cu o spatulă, aruncarea ) extrem de ușoară. Mânerul profilat cu grijă are caneluri care stabilizează degetul mare, datorită cărora se află ferma și stabila în mână. Este realizata din plastic de înaltă calitate, care împiedică încălzirea mânerului în timpul utilizării. Manerul este prevazut cu un orificiu alungit care permite agatarea tigaii pe un carlig, dar va incapea si intr-un dulap sau sertar (chiar si unul plat). Diametrul mare (26 cm) va facilita prepararea clătitelor foarte mari.

Accesoriul va funcționa pe toate tipurile de aragaz, cu excepția plitelor cu inducție. Înainte de a prăji pentru prima dată, ungeți interiorul tigaii cu câteva picături de ulei, apoi clătiți totul sub apă fierbinte. Pentru a proteja stratul de deteriorare și pentru a-și menține proprietățile, merită să urmați câteva reguli: utilizați numai spatule / tacâmuri din nailon sau din lemn, nu încălziți tigaia goală, nu tăiați niciun produs pe suprafața sa.

Caracteristicile produsului:

  • tigaie plată pentru clătite,
  • realizata din materii prime puternice și durabile,
  • mânerul cu formă precisă se potrivește bine în mână, nu se încălzește,
  • tigaia poate fi agatata de un cârlig atașat de perete,
  • un diametru mare facilitează prăjirea,
  • o puteți curăța cu un burete moale.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
55865
Diametru (cm)
26
Culoarea dominantă
negru
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
aluminiu
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
aragaz ceramic
,
aragaz electric
,
aragazaragaz
,
nu este potrivit pentru un aragaz cu inducție
formă
rundă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel