Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb

  • Decor elegant și stilat pentru orice sufragerie
Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb
Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb
Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb
Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb
139,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de perete, 3 ghivece de flori, 38 x 32 cm, alb . Ramele, figurinele sau pozele elegante sunt printre cele mai frecvent alese decorațiuni de către noi. Aceste suplimente diversifică într-un mod simplu aspectul camerelor din apartamentul nostru . Datorită acestor articole simple, dar foarte utile, le poți schimba fața într-un mod ușor și rapid. Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru și vedeți că uneori o mică schimbare, aparent nesemnificativă, este suficientă pentru a da unei camere un caracter confortabil și elegant. Alege dintr-o varietate de modele, culori și modele și găsește produsul potrivit pentru casa ta!

Decoratiuni de perete - ghivece de flori este un produs al brandului Atmosphera, specializat in oferta de decoratiuni si accesorii pentru casa. Deosebit de remarcat este designul neobișnuit al articolului prezentat: accesoriul are forma unui cadru alb în care sunt așezate trei ghivece. Un produs cu dimensiuni de 32 cm x 5,5 cm x 38 cm (lungime x lățime x înălțime).

Decorul este realizat dintr-o combinație de metal și MDF . Acest accesoriu poate fi agatat in dormitor, living sau pe hol, unde poate deveni o completare a stilului ales. Acest produs este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic și simbolic cadou , pe care îl vom oferi unei persoane dragi cu ocazia mutării într-un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei.

Caracteristicile produsului:

  • decor de perete - ghivece cu flori,
  • are forma unui cadru alb în care sunt așezate trei ghivece,
  • un produs care măsoară 32 cm x 5, 5 cm x 38 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • decorul este realizat dintr-o combinație de metal și MDF,
  • o idee grozavă de cadou pentru mutarea în un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei ,
  • un produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
55879
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
32
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel