Decor perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice

  • Decor elegant pentru orice sufragerie
Decor perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice
Decor perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice
Decor perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice
Decor perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice
679,99 RON
249,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 63% (430,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor de perete FOLK, 82 x 44 cm, flori metalice . Figurinele elegante, ramele sau pozele sunt printre cele mai frecvent alese decoratiuni de catre noi. Aceste suplimente diversifică într-un mod simplu aspectul camerelor din împrejurimile noastre imediate . Datorită acestor articole simple, dar foarte utile, le puteți schimba cu ușurință fața. Asigurați-vă că verificați oferta noastră și vedeți că uneori o mică schimbare aparent nesemnificativă este suficientă pentru a da unei camere un caracter confortabil și elegant. Alege dintr-o varietate de culori și modele și găsește produsul potrivit pentru casa ta!

Decoratiune de perete FOLK este un produs al brandului Atmosphera, care este specializat in oferta de accesorii, decoratiuni si adaosuri pentru casa. Deosebit de remarcat este designul neobișnuit al articolului prezentat: accesoriul are forma unor flori bicolore, albe și aurii. Acest produs măsoară 81,5 cm x 7,5 cm x 43,5 cm (lungime x lățime x înălțime).

Decorul a fost realizat din metal . Acest accesoriu poate fi agatat in dormitor, living sau pe hol, unde poate deveni o completare a stilului ales. Acest produs este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic și simbolic cadou , pe care îl vom oferi unei persoane dragi cu ocazia mutării într-un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei.

Caracteristicile produsului:

  • Decor de perete FOLK,
  • accesoriul are forma de flori bicolore, albe si aurii,
  • un produs cu dimensiunile de 81,5 cm x 7,5 cm x 43,5 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • decorul a fost realizat din metal,
  • o idee grozavă de cadou pentru mutarea într-un apartament nou, ziua onomastică sau petrecerea de inaugurare a casei ,
  • produs al mărcii Atmosphera.

Producător
Cod produs
55911
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
81,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
43,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel